Форум за администраторе АМРЕС корисника

Форум за администраторе АМРЕС корисника служи за размену корисних информација, мишљења и искустава у вези са ИКТ услугама, администрирањем система и мреже и сл. Намењен је особама за технички и административни контакт АМРЕС корисника који желе да учествују у дискусијама, сазнају или поделе корисне информације са колегама.

АМРЕС тим се потрудио да Форум буде интуитиван и једноставан за рад, организовањем у пет категорија:

  • Мрежна технологија и инфраструктура,
  • Сигурност,
  • Системска администрација,
  • Сервиси и АМРЕС услуге,
  • Разно.

Само као пријављен корисник Форума, у свакој категорији имате могућност започињања нових као и учествовања у већ постојећим темама. Можете читати и писати постове, односно учествовати у дискусијама, постављати питања и давати смернице и корисне савете у вези са истим. Уколико желите да примате имејл обавештења о новим темама или постовима у оквиру појединих категорија, можете се пријавити за праћење категорије или теме.

Форуму приступате коришћењем ваших налога за администраторе АМРЕС корисника. Пријава на Форум је реализована путем иАМРЕС портала, где је потребно да из падајуће листе "Матична институција" одаберете опцију „АМРЕС администратори“.

Молимо да пре него што почнете са коришћењем Форума прочитате правила и препоруке, док смернице и кратка упутства можете пронаћи у делу FAQ.

! Форум ни у ком случају није замена за АМРЕС Helpdesk. Као и до сада, уколико имате захтев за пружање техничке подршке од стране АМРЕС-а, пријаве проблема, добијања информација о АМРЕС услугама итд. обратите нам се на helpdesk@amres.ac.rs.